Te koop

Steeds meer mensen kiezen resoluut om te verblijven op het 4* park Breebos. Niet alleen 50 plussers maar ook jonge gezinnen en alleenstaanden.
Velen onder hen wisselen hun verblijf bijvoorbeeld af met een paar maanden overwinteren in Frankrijk of het zonnige Spanje...

Het verblijfpark beschikt over alle comfort en is voorzien van zowat alle faciliteiten: Eetcafé, grote binnen- en buiten-speeltuin, petanquevelden, zwem- en visvijvers, zwembad, peuterbad, tennisveld, WI-FI, TV kabeldistributie met 24 zenders, ontzettend veel groen en talloze fiets- en wandelmogelijkheden. 

In samenwerking met onze exclusieve stacaravan en chaletleveranciers, Caravandeal & Chalet Invest, kunnen wij makkelijk voldoen aan al uw wensen.

Zoekt u een nieuwe chalet of stacaravan? Of begint u liever met een goede tweedehands!? Caravandeal & Chaletinvest hebben ze in alle merken en maten! Wij nemen alle tijd om samen met u een stacaravan of chalet te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Vrijwel alles is mogelijk! 

Indien u dat wenst, kunnen we zelfs voor een volledig uitgewerkte "sleutel op deur" formule en/of voor een passend financieringsplan zorgen, volledig volgens uw wensen en budget.

Voor alle verdere informatie kan u doorklikken naar www.caravandeal.be of www.chaletinvest.be 
Of beter nog... Breng ons eens een bezoek, ons professionele team zal u graag te woord staan en u inleiden in de wondere wereld van de caravan en chaletbouw.

Caravandeal & Chalet Invest - Experience Center
Merksplassesteenweg 104
2310 Rijkevorsel
Tél : +32 (0)3 340 04 77

Openingsuren: ALLE DAGEN OPEN
Maandag - zaterdag: 10u00 - 12u30 / 13u30 - 17u00
Zon - en feestdagen: 14u00 - 17u00


3w Media