Te koop

Zelf het hele jaar door genieten?

Heeft U er al eens aan gedacht om uw eigen chalet of stacaravan aan te schaffen en hiervoor een mooi plekje uit te zoeken op Verblijfpark Breebos zodat u het hele jaar door kan genieten?

Onze gespecialiseerde afdelingen Caravandeal & Chalet Invest kunnen aan al uw wensen voldoen:

Droomt u van een op uw maat gebouwde chalet, van een nieuwe luxe stacaravan of begint u liever met een goede occassie? Caravandeal en Chalet Invest hebben ze in alle merken en maten.

Hier nemen we alle tijd om samen met u een chalet of stacaravan te kiezen die qua inrichting, ruimte en prijs het beste bij u past. Vrijwel alles kan… en indien u dat wenst kunnen we zelfs voor een volledig uitgewerkte “sleutel op de deur” formule zorgen, alsook voor een passend financieringsplan…U vraagt, wij draaien, want u bent klant, en bij ons is de klant nog altijd Koning.

Uw chalet of stacaravan wordt in eigen regie naar de plaats van bestemming getransporteerd en geplaatst. Ook hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.  

Ook voor wie van “kant en klaar” houdt hebben we de perfecte oplossing.  Op Verblijfpark Breebos zijn ook reeds geplaatste, gebruiksklare chalets en stacaravans te koop waar je zo je koffers kan binnenrollen.

Caravandeal          Chalet invest