Snel boeken

Camping Breebos

Kamperen in een bosrijke omgeving, met vele faciliteiten en volop activiteiten? Ontdek camping Breebos van Parador Vakantieparken. Genieten in België voor de hele familie.

Genieten van de natuur

Houdt u van prachtige natuur en waterpret? Camping Breebos ligt in de Antwerpse Noorderkempen in een prachtige bosrijke omgeving. Onze camping is dan ook een goed beginpunt voor de mooiste wandelingen en fietstochten in de bossen. Op deze manier ontdekt u echt de bijzondere natuur van de Noorderkempen. Op camping Breebos kunt u ook volop waterpret beleven in onze zwemvijver met zandstrand. Daarnaast kunt u zwemmen in het openluchtzwembad of met de kleintjes naar het peuterbad. Op onze roeivijver kunt u met waterfietsen de vijver verkennen of u kunt vissen in de visvijver.

Faciliteiten camping Breebos

Op onze camping Breebos geniet u van veel verschillende faciliteiten. Naast alle waterpret, kunnen de kinderen ook klauteren in onze spingkastelen of speeltuinen. In het grote binnenspeeltuin worden snel vriendjes gemaakt, maar ook de diverse buitenspeeltuinen zijn ideaal voor kleine kinderen. Daarnaast zijn er veel sportfaciliteiten als een tennisplein, darten, tafelvoetbal en een petanque baan.

De omgeving

Naast de mooie natuur, kunt u ook veel activiteiten beleven. Zo kunt u een bezoek brengen aan leuke steden in de buurt als Breda, Antwerpen of Eindhoven. Daarnaast kunt u ook naar Bobbejaanland of naar de Efteling.

Kamperen of huren?

Op onze camping Breebos bent u altijd welkom met uw eigen tent, caravan of camper. Op onze ruime kampeerplekken kunt u terecht in de mooie natuur naast onze moderne sanitaire voorzieningen. Op deze kampeerplaatsen beleeft u het ultieme kampeergevoel.

Houdt u meer van luxe? Dan kunt u ook een Holiday Home huren op onze camping Breebos. Deze bestaan uit 2 tot 3 slaapkamers, luxe meubilair, een tuinset en een keuken. Wat u ook kiest, u bent verzekerd van een onvergetelijke vakantie op onze camping. Boek uw vakantie Belgie.

Direct boeken