Snel boeken

Zwemmen

ZWEMVIJVER

Verblijfpark Breebos beschikt over een leuke zwemvijver met 2 reuze glijbanen en een groot zandstrand. Voor de allerkleinsten is er een aparte, afgebakende zone voorzien waar ook zij naar hartenlust en in alle veiligheid kunnen zwemmen en spelen. 

Grenzend aan het strand bevindt zich het Breebos Eetcafé waar u tijdens het zonnebaden terecht kan voor een fris drankje of een goed pakje friet. Of wenst u na het zwemmen liever uitgebreid te tafelen? Ook dat kan uiteraard op het mooie terras of gezellig binnen.

OPENLUCHT ZWEMBAD

Temidden van het Verblijfpark vindt u "Het Eilandje". Een gezellige ontmoetingsplaats in het hartje van het verblijfpark waar u ongestoord kan zonnebaden, zwemmen in het openluchtzwembad, plonsen in het dolgekke peuterbad of lekker genieten van een drankje in de aangrenzende cafétaria of op de ligweide met zijn ludieke strooien parasols.

Even genoeg gezwommen? Dan is het tijd voor een actief partijtje tafeltennis, tafelvoetbal of op het springkasteel. Voor jong en oud is er altijd iets te beleven.