Snel boeken

Camping Antwerpen

Genieten van een heerlijke vakantie op een camping Antwerpen? Ontdek Verblijfpark Breebos van Parador Vakantieparken. Dit verblijfpark is gelegen in de Antwerpse Noorderkempen, vlakbij Antwerpen. Hier geniet u van een prachtige bosrijke omgeving in combinatie met leuke steden.

Vakantie Antwerpen

Antwerpen is een ontzettend leuke stad met veel bezienswaardigheden. Het is dan ook een populaire vakantiebestemming. De oude binnenstad van Antwerpen heeft veel verschillende winkels, restaurants en bars. Hier vindt u schitterende bezienswaardigheden en prachtige gebouwen. Antwerpen is ook een echte winkelstad. Tijdens uw vakantie Belgie in Antwerpen kunt u ideaal shoppen in deze stad. Na leuke dagactiviteiten kunt u vervolgens genieten op onze camping Antwerpen.

Top bezienswaardigheden Antwerpen

  • Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal
  • Vreemdelingenmarkt
  • Belle Epoque wijk
  • Dageraadplaats
  • Museum Aan de Stroom (MAS)
  • Grote Markt

Genieten op de camping Antwerpen

Op Verblijfpark Breebos geniet u van waterpret en natuur. De camping ligt in een bosrijke omgeving en vanuit de camping kunt u dan ook mooie wandelingen en fietstochten maken. De natuur van de Antwerpse Noorderkempen is prachtig.

Op camping Breebos kunt u daarnaast zwemmen in de zwemvijver met zandstrand, openluchtzwembad en in het peuterbad. De kinderen kunnen zich ook vermaken op de verschillende sportfaciliteiten en in de speeltuinen.

Camping Ardennen

Kamperen of huren?

Camping Breebos biedt ruime kampeerplekken aan, maar ook comfortabele accommodaties. Vlakbij de kampeerplekken zijn moderne facilitaire voorzieningen. Hier beleeft u het echt vakantiegevoel op de camping Antwerpen. Wanneer u houdt van meer luxe en comfortabele kunt u kiezen voor de Holiday Homes op camping Breebos. Deze bestaan uit 2 tot 3 slaapkamers, luxe meubilair en tuinmeubilair. Er is ook tijdelijke woonruimte vakantiepark beschikbaar op Verblijfpark Breebos.

Direct boeken