Snel boeken

Camping Antwerpen

Genieten van een heerlijke vakantie op onze camping Antwerpen? Ontdek Verblijfpark Breebos van Parador Vakantieparken. Dit verblijfpark is gelegen in de Antwerpse Noorderkempen, vlakbij Antwerpen. Hier geniet u van een prachtige bosrijke omgeving in combinatie met leuke steden. Lees nu alles over onze camping Antwerpen.

Uniek vakantiepark Antwerpen met alle gemakken

Vakantie- en verblijfpark Breebos is een prachtig 4 sterren park, dat van alle moderne gemakken voorzien is. Het is een prachtige grote camping Antwerpen van maar liefst 34 hectaren. Door de goede opzet ervaar je aan de ene kant alle ruimte voor een heerlijk vakantiegevoel, en aan de andere kant kun je makkelijk gebruik maken van alle moderne faciliteiten. Hierbij moet je denken aan:

 • een mooi zwembad
 • prachtige zwemvijver
 • leuke binnenspeeltuin
 • vele verschillende buitenspeeltuinen
 • heerlijk restaurant en cafetaria

Camping Antwerpen voor het hele gezin

Doordat we van alle moderne gebruiksgemakken voorzien zijn, is vakantiepark Breebos populair bij gezinnen. De sfeer is op onze camping Antwerpen heel erg fijn voor jong en oud. Door de gemoedelijke sfeer en een uniek vakantiegevoel, is Breebos zeer geliefd. Natuurlijk hebben we een animatie programma voor de kinderen. Iedereen kan zich goed vermaken op onze camping Antwerpen. Maar ook kun je door alle ruimte die je hebt, heerlijk tot rust komen. Kortom dit is een park voor het ganse gezin!

De kampeerplaatsen van verblijpark Breebos

Onze kampeerplekken worden als zeer goed beoordeeld, omdat ze erg mooi en ruim zijn. Daarnaast zijn onze luxe kampeerplaasten altijd dichtbij de nodige voorzieningen. Camping Antwerpen is dus een ruim park, maar je kampeeert altijd dichtbij alle benodigdheden. Zo is het sanitair altijd centraal gelegen. Even snel naar het toilet of een heerlijke warme douche, levert dus geen problemen op. Ook hebben onze lavabo's koud en warm water.

Camping Antwerpen is het hele jaar open

Een uniek aspect aan onze camping Antwerpen is dat deze het hele jaar open is. Dit is een groot pluspunt voor de mensen die een jaarplaats hebben op ons verblijfpark. Hierdoor kunnen ze altijd terecht op hun eigen camping Antwerpen. Dit is dus ideaal als je ons verblijfpark wil gebruiken als tweede verblijf. Vele mensen hebben dit al gedaan. Er zijn nog steeds jaarplaatsen beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Luxe stacaravan of chalet

Ook kunnen wij u helpen met de aanschaf van een stacaravan of chalet. Ook voor de financiering kunnen wij u adviseren. Wij kunnen u dus helpen van het begin tot het einde. Kom eens lang en kijk naar de mogelijkheden voor het huren van een jaarplaats. Wij hebben momenteel nog zeer mooie plekken op ons verblijfpark. Onze camping Antwerpen is van alle gemakken voorzien. Een echt vakantiegevoel krijg je makkelijk bij ons. Terwijl je vlakbij Antwerpen verblijft. Dit biedt vele interessante mogelijkheden.

Ontdek het mooie Antwerpen

Antwerpen is een ontzettend leuke stad met veel bezienswaardigheden. Het is dan ook een populaire vakantiebestemming. De oude binnenstad van Antwerpen heeft veel verschillende winkels, restaurants en bars. Hier vindt u schitterende bezienswaardigheden en prachtige gebouwen. Antwerpen is ook een echte winkelstad. Tijdens uw vakantie Belgie in Antwerpen kunt u ideaal shoppen in deze stad. Na leuke dagactiviteiten kunt u vervolgens genieten op onze camping Antwerpen.

Camping Ardennen

Top bezienswaardigheden Antwerpen

 • Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal
 • Vreemdelingenmarkt
 • Belle Epoque wijk
 • Dageraadplaats
 • Museum Aan de Stroom (MAS)
 • Grote Markt

Genieten op de camping Antwerpen

Op Verblijfpark Breebos geniet u van waterpret en natuur. De camping ligt in een bosrijke omgeving en vanuit de camping kunt u dan ook mooie wandelingen en fietstochten maken. De natuur van de Antwerpse Noorderkempen is prachtig. Op onze camping Antwerpen kunt u daarnaast zwemmen in de zwemvijver met zandstrand, openluchtzwembad en in het peuterbad. De kinderen kunnen zich ook vermaken op de verschillende sportfaciliteiten en in de speeltuinen.

Jaarplaatsen camping Antwerpen

Doordat onze camping Antwerpen het aangename met het praktische combineert, hebben vele mensen al een jaarplaats op ons park gehuurd. De mooie stacaravans en chalets die op de jaarplaatsen staan, zorgen voor een onbezorgd leventje op ons vakantiepark. Een groot voordeel is natuurlijk dat ons park het gehele jaar geopend is. Een mooie kans om gebruik te maken van onze jaarplaatsen als tweede verblijf. Want op deze manier kunt u altijd terecht in uw eigen stacaravan of chalet.

Alle voorzieningen aanwezig op onze camping Antwerpen

Of u nu een jaarplaats heeft, een caravan huurt of lekker kampeert, onze camping Antwerpen zorgt ervoor dat u helemaal tot rust kan komen. Doordat alle moderne voorzieningen aanwezig zijn, kan u optimaal genieten van ons mooie vakantiepark. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kamperen of het huren van een jaarplaats, neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder, en zullen al uw vragen beantwoorden.

Kamperen of huren?

Camping Breebos biedt ruime kampeerplekken aan, maar ook comfortabele accommodaties. Vlakbij de kampeerplekken zijn moderne facilitaire voorzieningen. Hier beleeft u het echt vakantiegevoel op de camping Antwerpen. Wanneer u houdt van meer luxe en comfortabele kunt u kiezen voor de Holiday Homes op camping Breebos. Deze bestaan uit 2 tot 3 slaapkamers, luxe meubilair en tuinmeubilair. Er is ook tijdelijke woonruimte vakantiepark beschikbaar op Verblijfpark Breebos.

Direct boeken