Koop een jaarplaats bij Antwerpen

Op zoek naar een eigen vakantieverblijf? Speciaal voor de liefhebbers biedt ons park de mogelijkheid voor het plaatsen van uw eigen accommodatie voor een heel jaar óf langer. U verblijft dichtbij een aantal grote steden zoals Antwerpen en Turnhout. Bij Vakantiepark Breebos kunt u zelf uw eigen jaarplaats kiezen, zodat u gegarandeerd op een plekje verblijft dat bij u past.

Niet alleen vindt u rondom uw jaarplaats alle nodige faciliteiten, ook worden er in het hoogseizoen tal van activiteiten georganiseerd. Er is altijd wel wat te beleven op Vakantiepark Breebos. Met een mooie binnenspeeltuin en diverse buitenspeeltuinen is het park een speelparadijs voor kinderen. Voor iedereen die graag actief bezig is, op ons park kun je al je energie kwijt in het zwembad en op het voetbalveld. Het is allemaal mogelijk.

Uw eigen plekje op Breebos

Uw eigen plekje op ons gezellige vakantiepark? Beschikt u nog niet over een eigen (sta)caravan of chalet, maar bent u wel geïnteresseerd? Bekijk ons verkoopaanbod of neem een kijkje bij onze partner Caravandeal, hier kunt u terecht voor de aankoop, financiering en plaatsing van uw eigen accommodatie, het hele traject kan uit handen genomen worden.

Bekijk ons verkoopaanbod