Snel boeken

Jaarplaatsen

De mooiste jaarplaatsen vlakbij Antwerpen

De jaarplaatsen Antwerpen zijn zeer geschikt als tweede verblijf. Vele mensen op ons mooie vakantiepark Breebos hebben hier al voor gekozen. Doordat de jaarplaatsen Antwerpen het hele jaar door beschikbaar zijn, is dit voor veel mensen een ideale verblijfplek geworden. Doordat ons ruime en moderne vakantiepark van alle gemakken voorzien is, en de omgeving heel erg mooi is, komen vele kampeerders jaarlijks naar ons vakantiepark. En dan is er ook nog het voordeel van de jaarplaatsen Antwerpen, dat deze dichtbij enkele belangrijke plaatsen liggen.

Kies nu uw eigen jaarplaats Antwerpen

Breebos is een prachtig vakantiepark van maar liefst 35 hectaren met prachtige, beschikbare jaarplaatsen. Kies een plek die u bevalt en kies bij Caravandeal & Chalet Invest de stacaravan of chalet van uw dromen. Door onze jarenlange ervaring, hebben wij al vele stacaravans geplaatst op de jaarplaatsen Antwerpen. Wij kunnen u helpen van de aanschaf, financiering tot het plaatsen van een nieuwe of tweedehands stacaravan of chalet.

Jaarplaats in de Antwerpse Noorderkempen

Door de unieke locatie zijn de jaarplaatsen Antwerpen zeer geliefd. U heeft direct een vakantiegevoel doordat ons verblijfpark in de Antwerpse Noorderkempen gelegen is. In dit gebied vind je mooie natuur en kun je heerlijk wandelen en fietsen. Maar ook zijn alle voorzieningen heel dichtbij. De combinatie van beiden heeft de jaarplaats Antwerpen veel mensen erg gelukkig gemaakt. De Antwerpse Noorderkempen is de groene parel van België. Daarom bieden de jaarplaatsen Antwerpen u ook de kans om dit gebied zelf te komen ontdekken.

Prachtige natuur en leuke steden

Onze jaarplaatsen Antwerpen bevinden zich in een prachtige, bosrijke omgeving. Doordat elk seizoen weer zijn unieke kenmerken heeft, is het een genot om in de Antwerpse Noorderkempen te kunnen verblijven. Altijd de mogelijkheid om prachtige wandelingen of fietstochten te maken, maakt van ons vakantiepark een unieke locatie. Daarnaast zijn er vele bezienswaardigheden in de buurt en kan u gemakkelijk stedentrips maken naar o.a. Antwerpen, Turnhout, Breda of Tilburg.

Neem nu contact op

Door de unieke locatie en de heerlijke vakantiesfeer op Breebos, zijn onze jaarplaatsen Antwerpen erg gewild. Kom langs en maak uw keuze. Er is voor iedereen een geschikte jaarplaats in dezegroene parel van België.

Uw eigen stacaravan op de jaarplaats Antwerpen

Wat een vooruitzicht! Een eigen stacaravan of chalet op een prachtige jaarplaats in de Antwerpse Noorderkempen. Dit is mogelijk op Verblijfpark Breebos. Wij kunnen voor u het gehele traject van aankoop, financiering en plaatsing regelen. Neem hiervoor een kijkje op Caravandeal, Stacaravanoutlet en Chaletinvest.

Faciliteiten rondom de jaarplaatsen

Naast de prachtige natuur in de Antwerpse Noorderkempen hebben de jaarplaatsen Antwerpen ook alle faciliteiten die u van een modern vakantiepark kan verwachten. Natuurlijk zijn er in het hoogseizoen tal van activiteiten. Ook zijn er vele faciliteiten voor jong en oud. Op ons grote park is er een mooie binnenspeeltuin en diverse buitenspeeltuinen te vinden. Ook de sportievelingen kunnen allerlei activiteiten ondernemen zoals fietsen, tennissen, zwemmen enz. En voor de waterliefhebbers hebben wij diverse zwem- en visvijvers met uitgestrekte zandstranden, maar ook een peuterbad en een eigen openluchtzwembad.

Per direct beschikbaar: Jaarplaats Antwerpen

Natuurlijk is een jaarplaats Antwerpen erg populair en zijn de mooiste jaarplaatsen erg schaars. Op Verblijfpark Breebos hebben wij nog enkele prachtige jaarplaatsen beschikbaar. Kies uw eigen perceel, koop een mooie stacaravan of chalet en geniet de rest van uw leven in de groene parel van België.