Snel boeken

Vakantiehuis Efteling

Een vakantie om nooit te vergeten beleef je met een vakantiehuis vlakbij de Efteling. Op vakantiepark Breebos is genoeg te beleven tussen de prachtige natuur. Toch is een bezoek aan ons vakantiepark niet helemaal compleet zonder een bezoek te brengen aan de magische Efteling. Onze ligging is ideaal voor een vakantiehuis Efteling.

De sprookjesachtige Efteling

In de Efteling beleeft u gegarandeerd een geweldig dagje uit. Samen met de kinderen wordt u betoverd door dit leuke attractiepark. Het is het grootste attractiepark van Nederland met wonderlijke shows en attracties. Het wonderlijk sprookjesbos maakt op veel kinderen indruk. Voor jonge kinderen is er genoeg te beleven, maar ook voor oudere waaghalzen is de Efteling een bijzonder uitje. Een vakantiehuis Efteling is dan ook voor jong en oud ontzettend leuk.

vakantiehuis efteling

 

Wandelen, winkelen en attractieparken

Tussen de prachtige bossen vindt u vakantiepark Breebos. Door de fijne ligging in de Antwerpse Noorderkempen is er genoeg te doen rondom vakantiepark Breebos tijdens jouw vakantie Belgie. Dit park is ideaal wanneer u een vakantie wilt combineren met leuke activiteiten voor jong en oud. Het vakantiepark ligt vlakbij de Efteling, Bobbejaanland, leuke steden als Antwerpen en het Gelmelslot. Daarnaast is de prachtige natuur een mooie plek voor wandelingen en fietstochten.

 

Faciliteiten op vakantiepark Breebos

Naast alle leuke activiteiten rondom Camping Breebos, is er ook genoeg te doen op het park zelf. Zo kunt u zwemmen in onze zwemvijver met uitgestrekt strand. Daarnaast kunt u ook zwemmen in ons openluchtzwembad met peuterbad. Nog meer waterpret beleef je op onze roeivijver met waterfietsen of de visvijver met cafetaria. Van een hapje en een drankje geniet u in ons restaurant of aan de bar. Voor kinderen is er een leuke binnenspeeltuin en zijn er diverse buitenspeeltuinen. Daarnaast zijn er veel sportfaciliteiten voor de sportievelingen.

Boek uw Vakantie Belgie 2018

Boek uw vakantiehuis Efteling

Wilt u graag een onvergetelijke vakantie? Boek dan direct uw vakantiehuis Efteling op vakantiepark Breebos. Ons park biedt verschillende types Holiday Homes te huur aan. Deze zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers, badkamer met toilet, luxe meubels met televisie, een gezellige kachel en een keuken met alle benodigde voorzieningen. Daarnaast kunt u van de buitenlucht genieten met een volledige tuinset en parasol.

Direct boeken