Dagje Breda

De Nederlandse grens over naar Breda is een leuk daguitje tijdens uw verblijf bij Breebos. In Breda vindt u vele winkels, restaurants en leuke bezienswaardigheden.

Blind Walls Gallery

Eén van deze bezienswaardigheden is de Blind Walls Gallery, hét museum op straat. Dit museum leidt u langs ruim 100 muurschilderingen welke zijn geïnspireerd op de verhalen van Breda. Ga mee op tour met een gids en maak kennis met de ontelbare verhalen van Breda.

Bootje varen in Breda

Ontdek Breda vanaf het water. Er zijn vele mogelijkheden om de stad te verkennen over de Bredase Singels. Barbecuen op het water? Dat kan met de BBQ Boot van Bootje Varen Breda, op een mooie zomeravond. Borrelen aan boord kan met de wijn-, bier- of borrelboot. Of huur een sloep, waterfiets of SUP. Hoe dan ook, Breda is prachtig vanuit dit perspectief.

FoodHall Breda

Zin in wat lekkers, maar kunt u niet kiezen? FoodHall Breda is dé plek. Hier kunt u genieten van overheerlijke gerechten uit maar liefst 12 keukens, allemaal onder één dak. Van Braziliaans tot Vietnamees en van de Indonesische tot de Italiaanse keuken.