Snel boeken

Vakantiepark Antwerpen

Bent u op zoek naar een vakantiepark nabij Antwerpen? Kom naar verblijfpark Breebos!

Vakantie Antwerpen

In de Antwerpse Noorderkempen is altijd genoeg te doen, maar hier kunt u ook de rust op zoeken. Voor veel mensen is dit dan ook de ultieme vakantiebestemming. De combinatie van ontspanning en activiteiten maakt het een ideale vakantie. Bent u op zoek naar een vakantiepark Antwerpen? Ontdek dan Verblijfpark Breebos tussen de Nederlandse grens en Antwerpen in.

Genieten van de Antwerpse Kempen

De Antwerpse Kempen staat bekend om de prachtige omgeving die zeer geschikt is voor mooie wandelroutes en fietstochten. Deze omgeving wordt dan ook de groene parel van België genoemd. Daarnaast zijn er veel leuke activiteiten te beleven in de omgeving van Verblijfpark Breebos. Zo kunt u naar het Stedelijk Museum Hoogstraten, de Efteling, Bobbejaanland, Gelmelslot of de steden Turnhout, Breda en Antwerpen ontdekken.

Omgeving

Vakantiepark Antwerpen

Wanneer u graag op vakantie gaat in de omgeving van Antwerpen, kunt u terecht op ons vakantiepark Antwerpen. Met eigen tent, caravan of camper kunt u verblijven op Verblijfpark Breebos. Daarnaast kunt u genieten van meer luxe in de Holiday Homes op ons vakantiepark. Verblijfpark Breebos heeft verschillende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken en is er voor jong en oud genoeg te beleven. Op ons vakantiepark Antwerpen kunt u ook terecht voor tijdelijke woonruimte vakantiepark.

Kindvriendelijk vakantiepark

Op Verblijfpark Breebos hoeft niemand zich te vervelen. Waterpret is er genoeg met een grote zwemvijver, openluchtzwembad en peuterbad. Voor de sportievelingen is er een roeivijver, petanque baan, tennisplein, fietsverhuur, darts, tafeltennis en beachvolleybal. Ook kunnen de kinderen klimmen en klauteren in de springkastelen, de grote binnenspeeltuin en de diverse buitenspeeltuinen. Het is bijna onmogelijk om hier te vervelen. Houdt u ook van ontspanning tijdens de vakantie? Op het uitgestrekte zandstrand naast de zwemvijver of op de ligweide naast het zwembad kunt u heerlijk relaxen.

Verblijfpark Breebos ligt vlakbij het sprookjesachtige park de Efteling. Door deze ideale ligging is het een goed Vakantiehuis Efteling! 

Vakantiepark Antwerpen

Beleef Antwerpen

Eén van de leukste Belgische steden is Antwerpen. Dit komt door de prachtige bezienswaardigheden, de mooie gebouwen, de winkels en de vele activiteiten. Antwerpen heeft voor een grote stad een ongelooflijke knusse en gezellige uitstraling. Wanneer u door de oude binnenstad van Antwerpen loopt ontdekt u veel verschillende winkels en leuke restaurants. De binnenstad is ontzettend mooi en staat vol prachtige gebouwen. Na u dagactiviteit in Antwerpen kunt u heerlijk verblijven op ons vakantiepark Antwerpen, Verblijfpark Breebos.

Boek uw verblijf